joi, 31 mai 2012

Pure Joy

Las pozele sa vorbeasca, in timpul liber pe care il mai am la dispozitie iesim in parc, in gradinile amicilor...dar nu stam in casa sub nici o forma. Nici daca ploua, ne luam cizmele de cauciuc, pelerina de ploaie cu Minnie si umbrela (tot cu Minnie) si duse suntem la "salit in balti, mami"...placerea Isabelei. De notat ca isi spune acum numele complet asa, un pic peltic: Isabela Maria Stimbu (cu r avem inca dificultati). Si mda...de fiecare data cand striga spune: strig de buculie mami. Plus ca suntem in plina epoca : nu vleau! Sper doar sa nu ne tina mult! Profilul lui mami
Pure joy
The swing

miercuri, 23 mai 2012

Voi ce faceti cu cei 2%?

Zilele mele sunt din ce in ce mai scurte...sau am eu prea multe de facut? Oricare ar fi varianta cert e ca sunt intr-o criza de timp teribila...intr-un cerc vicios din care nu vad deocamdata iesirea. Multa munca si multe zbateri pentru...mai nimic. Cuget mult dar degeaba...solutia inca nu o vad. Oricum...ma bucur ca Isabela creste frumos si ne lumineaza zilele cu prezenta ei tonica. Ma supara inca lucurile mici pe care le vad zi de zi in jur: familii de medici care aleg sa isi hraneasca copii cu lapte praf ca e mai "comod", prietene care nasc prin cezariana (medici si ele) ca e mai "elegant", copii crescuti de bunici (parintii ii vad doar in weekend desi stau in acelasi oras!) ca asa e trendu-ul, firma e mai importanta, copii injurati in parc si amenintati de bone/parinti...si in toata invalmaseala asta stau si eu si ma intreb unde e de fapt normalitatea? La ei sau la mine? Sau mai bine sa nu ma intreb...ca e mai simplu. Oricum ce m-a mobilizat sa scriu azi e postul lui Cati (mami de Raisa) si apoi al Nelei (mami de Ana & Alex)...e 24 miine, mai avem 2 zile pentru redirectionarea celor 2%. Noi anul acesta ne-am decis pentru "copii, suflete, sperante" si pentru "Salvati copii". Voi? Hai...mobilizarea, timpul nu e pierdut. Detalii si formularul 230 sunt la adresa: www.copiisuflete.ro Spor!

vineri, 11 mai 2012

2 ani!

Ieri am aniversat ....Doi ani de blog! Am cunoscut lume interesanta in blogosfera, am ajuns sa citesc lucruri interesante pe alte bloguri, am fost oprita pe strada de foste studente care mi-au spus ca ma citesc...deci pe langa rol de jurnal, Casa zanei noastre mici a avut si alte roluri...Asa ca la cat mai multi ani inainte! Si la mai multa activitate si pe acest front deoarece zilnic am avea ce scrie (despre Isabela of course). Zilele trecute imi spunea: "mami a mea, mamica mea, tu esti preferata mea. Beia iubeste pe tine. Si pe tati, si pe Buni si pe Blacky" (nu e o cinste ca suntem in rand cu ciinele dar am trecut peste acest aspect minor...hihihi). Iar eu m-am topit si ma topesc toata cand vine si se pisiceste pe langa mine.

vineri, 4 mai 2012

Lipsa acuta

...de timp. Se vede asta din neglijarea, deloc voita a blogului. Si azi mine aniversam 2 ani de blog..:) Dar la 4-6 ore de curs pe saptamana si zile cu cate 12 ore pe zi...timpul pe care il petrec acasa prefer sa il petrec cu Isabela. Care ma intreaba dimineata cand plec "la stundenti", "mami duci pe Beia la stundenti?". As duce-o cu cel mai mare drag... Dupa mesele (cate le mai am libere) le petrecem in parc. Avem jucarii noi in parcurile pe care le frecventam si ne bucuram de ele. Stam pana da noaptea peste noi. In casa, puzzle-urile, cartile si prietenii ne ocupa timpul. Le face prietenilor spectcol, isi pune o paturica pe spate pe post de pelerina si incepe cu : "Doamnelor si domnilor". Apoi le canta si le danseaza. E totala. Mai desenaza...pe pereti, pe mobila si mai nou pe pantofi. Ai cui or fi si s-or nimeri. Asa ca eu pe pantofii mei cei noi rosii am "dungi de tiglut". Greseala mea ca i-am lasat pe hol. Si..am uitat sa spun ultima distractie adaugata in portofoliu: probatul lenjeriei lui mami si tati...isi ia maieurile lui tati pe ea si se admira in gradina...isi mai trage peste un sutien, pe manuta o pereche de bikini pe post de "poseta, mami"...si e gata "doamna Beia"...:) Sunt in perioada de recuperari dupa atatea sarbatori legale ...mai sunt si in perioada de regim. In iunie am 20 de ani de la terminarea liceului (uau...acum cand scriu ma gandesc ca sunt 20!!!!). Asa ca m-am mobilizat si sper sa ajung in cateva saptamani la greutatea de acum 10 ani (as vrea eu la cea de acum 20...dar...de fapt as vrea un buton "turn back time"...stiti de unde il pot procura?). Pana acum rezultatele sunt promitatoare. Sunt mandra ca am 14 zile fara piine si zahar...mare lucru! Si am mai spus ca nu am timp? As vrea o zi de 48 de ore. Ma asteapta o conferinta si 7 zile de stat in Bucuresti din 12 mai...pregatesc prezentari peste prezentari si cursuri pentru scoala doctorala. Printre altele. Dar altfel nu as simti ca traiesc, nu?