duminică, 30 decembrie 2012

2012/2013

2012 ajunge la sfarsit...ne pregatin de un an nou. Imi doresc de la 2013 sa vina cu sanatate, rabdare, intelepciune. Sa crestem bine si frumos, sa ne dezvoltam in continuarea toate abilitatile care sa ne faca oameni. Sa fim empatici la cei ce au nevoie de noi, sa ajutam mai mult. Sa ignoram prostia si rautatea din jur. Sa stam cat mai mult in natura. Sa radem in fiecare zi. Si tot in fiecare zi sa facem cate o reuniune de familie in stilul nostru...:) Sa avem un an bun! Sa aveti un an bun! La multi ani 2013!

marți, 25 decembrie 2012

Din Ajun

CRACIUN FERICIT!!!

luni, 24 decembrie 2012

Craciun fericit!

Acum in ajun de Craciun va dorim sa va bucurati de Sarbatori fericite si linistite alaturi de cei dragi! Isabela & Cecilia & Sorin

vineri, 21 decembrie 2012

The making of...

1. Gingerbread Pentru ca ne place sa gustam ceva dulce in fiecare zi si pentru ca suntem consemnate in casa zilele acestea din cauza de raceala am bricolat impreuna cu Isabela turta dulce dupa o reteta proprie: am pus mai multa pudra de roscove decat zahar si miere, mai putina faina dar mai multe alune si migdale sfaramate, cacao degresata si ....a iesit ceva delicios de bun dar si un suport pentru picturile Isabelei (recunosc, desenele sunt facute cu carioci dr oetker...deci cu zahar si colorant azoic probabil...mea culpa, pe data viitoare o sa invat sa fac o glazura mai sanatoasa): Aluatul gata de taiat:
Dupa ce le-am taiat, in tava:
Si...produsul finit:
2. Decoratiuni de Craciun Am inceput timid cu felicitari pe care le-am executat din carton colorat pe care am aplicat stampile cu clopotei si fulgi de nea. Apoi isabela si-a lipit bradutii si globurile si mami de Isabela a scris textul. Sunt doar pentru cei din familie...dar la anul promitem ca facem si pentru prieteni..:)
Si Bradutul bricolat impreuna:
Ornamentele de pom (le-am primit sunt ceramice, Isabela le-a pictat doar urmeaza sa le punem snur sa le putem agata in brad):
3. Bufnitele Le-am facut pe la inceput de decembrie dupa un model adus de Sorin din Dubai...au avut mare succes dar recunosc ca mi-am prins eu urechile pana le-am dat de capat...Isabela aici mai mult a dat sfaturi pretioase...:)
Dupa atata munca am obosit...asa ca ne odihnim in sertarul cu lenjerie al mamei:

joi, 13 decembrie 2012

Prima Serbare a Craciunitei Isabela

A trecut si prima serbare de la gradinita...a fost craciunita. A rezistat eroic o ora pana si-a spus poezia, in timpul asta dansand, cantand in romana/engleza, raspunzand la intrebari. Si-a spus impecabil poezia...acasa de cateva zile mi-a spus poeziile tuturor celor 30 de colegi...stia tot spectacolul pe de rost...:) Am stat cu lacrimi in ochi si nu mi-a venit sa cred ca ...e Isabela pe scena cea care canta, danseaza, spune poezii, colinda. Si care nu a plans in bratele Mosului ca anul trecut...:) ci i-a spus ca vrea toate hainele din America sa i le puna sub pom, pe broasca oaky oac si....o bufnita!.

duminică, 9 decembrie 2012

Skyfall

Nu, nu are legatura cu ziua de azi cand teoretic romanii trebuie sa isi aleaga viitorii parlamentari. Desi daca e sa imi exprim parerea sincera cam asta e cuvantul ce caracterizeaza ziua..:) E vorba de filmul cu 007 pe care in sfarsit l-am vazut aseara. Ultima noastra iesire la cinema a fost acum 2 ani cand se lansa Avatar...acum am iesit din casa pe o ninsoare superba special pentru ochii lui Daniel Craig! Desi mi s-a parut cel mai slab film din seria Bond (chiar si fetele Bond au fost ...normale...nimic de genul wow) m-a deconectat de la toate mizeriile din jurul nostru. Asa incat am avut o seara superba langa cei doi barbati preferati cu ochi albastri (a se citit Sorin si Daniel Craig..:). Voi cum v-ati petrecut sambata seara? http://www.youtube.com/watch?v=6kw1UVovByw

miercuri, 5 decembrie 2012

A venit Mos Nicolae?

La noi a venit deja...la gradi. Intr-o invalmaseala de nedescris, copii, parinti, bunici, frati, surori etc etc s-a dat startul sarbatorilor de iarna, am colindat alaturi de copilasi, ne-am enervat ca ne-am calcat in picioare si inghesuit doar doar om mai prinde un locsor buna sa le facem o poza sau sa fim cat "mai in fata"...si uite asa s-au aprins beculetele pe gradinita si pe bradul imens instalat in fata ei. Brad in care ne-am prins globul cu numele pe el...si l-am admirat si rasadmirat ca doar e globul Isabela...:) Acum ne-am pregatit ghetutele si il asteptam si acasa...poate poate ne aduce "toate animalele de la ferma" asa cum a cerut Isabela. Ghetute pline cu ce vreti voi va dorim!