sâmbătă, 29 iunie 2013

Ziua iei

Stiu, 24 iunie a trecut de ceva vreme dar nu pot sa nu mentionez ca am serbat si noi anul acesta ziua iei...Isabela cu o ie stilizata luata de la un creator popular ce producea pe vremuri costume la trupele importante ale Clujului: Martisorul, Muguresul, Romanasul...eu nu am avut ocazia sa port ia mea alb cu negru in 24 dar o voi purta cu mandrie la Paris intre 8 si 12 iulie cand particip la un congres...
Si...cum tot a inceput vacanta ...ne-am mutat (mai mult Isabela ca eu am stat doar o zi si jumatate) la resedinta de vara:

duminică, 23 iunie 2013

SSE 2013

Nu are legatura cu Isabela...sau poate ca are pentru ca in ultima saptamana am vazut-o maxim 2-3 ore pe zi...asa ca la telefon imi spunea "mami mi-e dor de tine, cand ajungi acasa la mine?". Am organizat in premiera o scoala de vara pe electrochimie aplicata in analiza biomedicala si de mediu. Am avut 18 speakeri din diverse tari europene, trei din ei viitori nobelisti si peste 50 de doctoranzi si tineri post doc. A fost extrem de obositor mai ales ca o pregatim de un an...dar si cu momente bune si distractive. Am avut chiar si un banchet miercuri, ocazie cu care le-am aratat invitatiilor ca fetele din echipa nu sunt doar destepte si harnice ci si frumoase si elegante:

Am absolvit grupa mica

Da, cred ca am lipsit cel putin o luna de pe blog. Dar am avut si am in conitnuare multe pe cap. Cele mai importante evenimente insa sunt legate de absolvirea grupei mici a Isabelei si apoi am avut spectacolul de aboslvire de la balet. Despre scoala de vara organizata de mine si colegii mei voi da detalii zilele urmatoare. Acum las pozele sa arate ce bine ne-am simtit ca mica lacramioara sau in dansul rusesc la balet: