sâmbătă, 5 iulie 2014

A venit vacanta!

Si suntem atat de ocupate...:) De o saptamana am inceput intensiv inotul la bazinul Olimpic. Mergem zi de zi de la ora 16. Si daca Isabela are probleme in a iesi din bazin la final de ora mama ei, adica eu, am probleme in a intra in bazinul de afara in cele 40 de minute pe care mi le pot aloca pana stau sa o astept. Dar...e bine. Am inceput si sper sa ne tinem de bazin toata vara. Nici macar nu am avut emotii....stiam ca iubeste apa si nu ii e frica. Acum face tot felul de scheme in apa. Asa incat abia asteptam sejurul la mare.
Daca tot e vacanta ne jucam mult in parc. Cu Twilight sparkle si ceilalti ponei pe care ii scoatem pe rand din casa.
Dar nu uitam si de activitatile artistice. M-a uimit joi seara cand si-a desenat familia si s-a incapatanat sa scrie in dreptul fiecarui protagonist cine este...eu una recunosc ca nu am insistat sa invete litere, sa scrie, sa silabiseasca. Mi se pare cam devreme in conditiile in care la scoala va face acest lucru in clasa 0 si apoi in clasa I. Studiile celor de specialitate spun ca nu e bine sa invatam copii sa citeasca pe litere pentru ca vor avea dificultati la scoala unde ii invata sa citeasca pe silabe...asa o fi. Dar cert este ca am avut o surpriza. Asa stie Isa sa scrie...
Si pentru a nu ne plictisi, de luni mergem in tabara la FastrackKids. Va fi timp de o saptamana un atelier de arte...cum avem inclinatii mi-a placut propunerea celor de la Fasttrackkids si am inscris-o. E tabara de zi cu tot felul de activitati interesante. Si sa nu uitam....azi este cupa nationala de sarituri la Napoca sport horse. Deci vom fi si noi acolo....pe cai. Si da....cica suntem in vacanta. Una activa asa cum suntem si noi. Voi cum va distrati in vacanta?

Un comentariu: