vineri, 14 octombrie 2011

Update de stare

E azi miine jumatatea lunii octombrie iar eu am scris o postare...si aceea din Franta neavand nimic cu Isabela.

Asa ca profit acum pana doarme sa mai scriu ce facem/dregem (cu liniuta of course ca merge mai repede):
- avem din ce in ce mai multe cuvinte in vocabular. Multe stalcite, multe spuse corect si pe un ton afectat, putin peltic. Spune sarumina si mutiti (multumesc) spontan, te gog (te rog) cand vrem ceva, stim ce inseamna azi, miine si ieri.
- terminam ziua cu : mami a gadi nu! Adica nu ma duce la gradinita. No other comments.
- practicam cu succes cosleepingul. Adoarme cu mana in parul meu ceea ce ma duce zilnic cu gandul la o tunsoare cu parul de max 2 cm lungime. Saptamana viitoare vineri merg la coafor!
- negociem tot cu tati, mami cu buni. Seara cum ajunge tati acasa iesim in calea lui si spune "tati, unu te gog, unu te gog, usu (sau Michi) depinde de stare. Adica vrea un episod de desene animate...si tati se executa ce sa faca.
- isi stie deja lista de amici cu care se intilneste in parc, daca lipsim e drama mare...
- se joaca singura! Are momente (scurte|) peste zi cand se joaca cu Lego sau deseneaza singura (peretii, dulapuri, lenjeria de pat pe langa tabla pe care o are la dispozitie)
- are deja simtul proprietatii...toate sunt "a Beia" inclusiv Blacky si casa de la Beclean...:)
- anunta tacticoasa ca face caca...deci stam pe olita...mai muncim la spus cand face pipi..sper pana de Craciun sa scapam de pampers;
- spune cand ii e foame si imi indica ce vrea sa mananice: pupu, supa a pupu sau buchititi (pui, supa de pui sau biscuiti).

Sper sa reusesc sa tin pasul cu realizarile ei si sa scriu mai des. Si mai ales sa pun poze cu ea....

Un comentariu: