sâmbătă, 19 februarie 2011

Din ultima saptamana...

Saptamana aceasta a fost una nebuna, nebuna....plina de multe evenimente dar mai ales aglomerata pentru mine cu treburile de la job. Asa ca am cam tras chiulul la scris.

Am inceput luni cu o aniversare de Valentine's Day la Andrei, prietenul nostru acasa...s-au jucat cei doi doua ore fara sa fie nevoie sa intervenim intre ei...incredibil cum se pot intelege desi sunt asa mici si ar cam trebui sa se certe pe jucarii. Nici vorba...dimpotriva, au stiut cum sa se joace amindoi in acelasi timp cu masinuta de pompieri, cu avionul cu Winnie, cu papusile Isabelei, cu cartile cu animale...

Marti am implinit 1 an si 5 luni! Nu imi vine sa cred cum trece vremea! Mai avem un pic si facem un an si jumatate!

Miercuri a fost ziua lui Babu...am serbat-o in familie. Isabela a fost intr-o forma de zile mari.


Ieri seara a fost ziua nasului Isabelei...dar din pacate Isabela a petrecut seara cu bunicii. Tati de Isabela si nasul ei sunt raciti rau de tot, asa ca petrecerea a fost de fapt o vizita de lucru cu dat cadouri, ciocnit un pahar de vin si venit repede acasa la medicatie si loc caldut.

Tot ieri am depus actele pentru inscrierea Isabelei la gradinita. Din 15 august vom incepe cu cite o ora pe zi si vom creste treptat timpul petrecut acolo astfel incat la 1 septembrie sa ne putem integra fara probleme. Vom merge pana la 3 ani la program redus (4 ore) si la limba materna germana. Am optat si pentru lectii de dans si mers la bazin...deci teoretic vom avea muuuuuulte activitati din toamna. Sa speram ca o sa ne placa. Gradinita aleasa este relativ noua (3 ani) are personal supercalificat, parerea altor parinti este foarte buna, au si medic care face triajul in fiecare dimineata si multi colaboratori externi pentru activitati extrem de variate (desen, modelaj, muzica, balet, dansuri, alte limbi straine in afara de engleza si germana dar majoritatea acestor activitati sunt pentru cei peste 3 ani). Teatrul de papusi vine lunar pentru spectacole in gradinita, se organieaza de doua ori pe an tabere (tocmai acum au avut tabara de schi) iar programul pe zile detailat este trimis pe mail parintilor in weekend pentru a stii ce fac copilasii in saptamana ce urmeaza. Noi la program scurt vom manca doar micul dejun dus de acasa (yupiiii). De la 3 ani daca trecem a program lung vom lua masa de pranz acolo. Mancarea este pregatita de maicutele de la manastirea greco-catolica si are surse sigure de carne si legume. Sper...Oricum si meniul este afisat cu o saptamana inainte asa ca daca avem obiectii se poate modifica.

Sincera sa fiu este oferta care se apropie de "gradinita ideala"din mintea mea. Sper sa fie si in realitate la fel de minunata.

Mda..am uitat sa spun ca e o gradinita privata. Pretul nu il discutam acum si aici...cred doar ca pentru educatia si sanatatea Isabelei sunt gata sa fac orice eforturi.

Un comentariu:

  1. Da' nu v-ati incurcat cu petrecerile! :))
    Felicitari pentru gasirea unei gradinite pe placul vostru. Abia astept postarile din viata "academica" a Isabelei. ;)

    RăspundețiȘtergere