marți, 11 mai 2010

Isabela face gimnastica


Isabela face gimnastica...asa pare incercand sa "busileze". Se ridica in manute si pe genunchi si incearca sa inainteze...din pacate nu ii prea iese...tot in marsarier merge. Deocamdata. Dupa citeva incercari nereusite se enerveaza si incepe sa maraie...apoi o ia de la capat. E incapatanata rau fiica-mea. Si perseverenta. Nu se lasa...aceleasi miscari le face de cateva zile. Si in timp ce face gimnastica asta isi canta.

Are momente cind vrea sa stea doar in pcioare. Si deja da semne ca ar vrea sa se ridice singura. Ma uimeste...mi se pare ca se grabeste, sare etape si prea devreme vrea sa faca prea multe . Hmmmm...oare de la cine o fi mostenit asta?

Nu spun ca e rau dar e o atitudine tipica, normala intr-o societate concurentiala. La noi unde din pacate va creste (sper eu ca nu pentru mult timp, sper sa ii ofer sansa sa creasca intr-o societate normala) asta ii va aduce doar frustrari. Frustrari ca e ..altfel, mult mai buna decit multi dar fara posibilitati reale de evolutie in orice plan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu