miercuri, 29 septembrie 2010

Acasa din nou, primii pasi si altele...

Am revenit acasa.. mai repede decat planuisem dar asa se intampla de obicei, planul de acasa nu se portiveste cu cel din targ....de vinerea trecuta sunt cu febra mare si o stare de rau aiurea...asa ca sotul meu m-a urcat in masina si am revenit in tara sa aflu ca am facut o bronsita acuta de toata frumusetea..asa ca iar sunt pe antibiotice. Asta e...

Acum despre cum a fost pe unde am umblat: super si superb! Am vazut pe langa Antwerp (care pe mine nu m-a prea impresionat, e drept ca am stat si in cartier de evrei ortodocsi, din aia cu perciuni si imbracati ca cioclii, doar in negru) dar am vazut Bruges si Ghent...superbe! Si atmosfera era de detasarea completa de toate problemele lumii. Am ajuns si la Bruxelles la o scurta sedinta de shopping (hainute pentru Isabela de la Premaman si ciocolata de la Leonidas...miam-miam), la Haga (incredibil ce oras cochet si linistit), Rotterdam (Manhatan in Europa...cool dar nu pe gustul meu) si Utrech (oras mic, cochet, cosmopolit).
Joi seara am fost la concert la Iron Butterfly la Verviers.

Shopping-ul l-am facut la Dusseldorf dar eu ma simteam aiurea asa ca nu am luat cine stie ce doar Isabelei hainute de iarna si jucarii (marionete si jucarii de lemn). Ba mint: oricat de rau m-am simtit tot mi-am luat doua perechi de pantofi si o pereche de cizme (hmmm...piticul ala reactiv al meu responsabil cu pantofii e acum calm...sa vedem cat il tine).

pe Isabela am auzit-o zilnic la telefon, dar tot mi-a fost cumplit de dor de ea. Ei cred ca nu i-am lipsit asa mult ca bunicii au rasfatat-o la maxim...oricum..mai avem un alt dinte si UMBLAM!!!!! La 1 an si doua saptamini leaga 3-4 pasi singura, sta singura si nesprijinita in picioare, o porneste intr-o directie dar dupa 2-3 pasi se opreste si fie cade fie se aseaza ea in fund dupa care continua de-a busilea. Am fost uimita! E asa de dragalasa!

O sa revin si cu poze intr-un alt post...

4 comentarii:

  1. Bun venit acasa, Cecilia!
    M-am bucurat sa citesc ca a fost superba vacanta. Nici nu ma asteptam altfel.
    Multa sanatate iti doresc, sa te refaci grabnic!

    Bravo Isabela pentru pasi! Sa te poarte departe in viata pasii de-acuma!

    Te pup si astept pozici! Toate locurile in care ati fost sunt absolut minunate, sunt convinsa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Continuand glumele cu legea atractiei, poate si-a pus Isabela in cap dorinta sa vii mai repede acasa si universul a facut in asa fel incat sa se intample asa!

    Multa sanatate! Si felicitari frumoasei mici pentru primii pasi! Cred ca a fost foarte emotionant!

    RăspundețiȘtergere
  3. Bine ai revenit Cecilia! sanatate multa, sa treaca repede bronsita!

    Pupam pe Isa cea frumoasa si mergareata! de acum o sa alerge repede repede catre bratele mamicii dragi!

    RăspundețiȘtergere
  4. Fete dragi va multumesc mult...am ratat Nisa...dar macar sunt acasa langa puiutza mea...chiar si asa bolnava. Va pup cu drag!

    RăspundețiȘtergere