joi, 25 noiembrie 2010

La joaca

Ieri seara a fost la noi in vizita Andrei, prietenul oficial cu care ne plimbam si ne jucam in parculet zi de zi. Adevarul este ca eu sunt inca siderata de cat de bine se pot intelege copii astia doi din prima clipa in care s-au vazut. Si mai ales de ce compatibili suntem si noi parintii si ce bine am inceput sa ne intelegem in toate aspectele cotidiene. E mare lucru sa gasesti oameni care au aceleasi valori si ganduri ca ale tale.

Oricum...Andrei a venit pe la ora 6 cu o geanta plina de masinute. Fascinante pentru Isabela...le-a incercat si aruncat si dezmembrat pe toate. Iar Andrei a luat la rand papusile Isabelei...

Erau tare draguti cum se jucau impreuna...Andrei o striga pe Isabela "Lala" iar Isabela ii spunea "Dee". In conditiile in care nici unul nu are un vocabular super dezvoltat deja se striga unul pe altul.

Vizita lui Andrei ne-a facut bine: mamicile au socializat si schimbat impresii despre papa de bebei, scutece, cosmeticale si moda iar copilasii au misunat in toata casa si au exasperat vecinii..:D. Dar Isabela dupa toata aceasta seara a dormit foarte bine, doar doua treziri pe noapte si dimineata s-a trezit la ora 10.30!

Las si poze pentru exemplificare:

In scaunul de sef:


La joaca

Un comentariu:

  1. Ce frumos s-au distrat puii, Cecilia!
    Super super ca ati gasit asa prieten de treaba Isei! Si faptul ca va intelegi bine cu parintii e de-a dreptul un bonus!
    Va pup, foarte frumos au petrecut micutii!

    RăspundețiȘtergere