vineri, 28 ianuarie 2011

Gata de schi

Ne pregatim sa o luam din loc catre Val Gardena, Tirolul de sud (sau N Italiei, nici nu stiu cum sa zic mai bine). A fost ideea mea sa incercam si partiile din Dolomiti, sper sa nu regretam. Oricum nu am mai schiat de 2 ani, de cand Isabela avea 7 saptamini la mine in burtica...poza e facuta la Soelden pe unul din ghetari. A fost o vacanta superba...memorabila.


Desi intial am vrut sa mergem in formatie completa toti 4 (noi trei si Babu pe post de baby sitter) am revenit asupra deciziei dupa ce ne-am uitat pe net si am vazut ce temperaturi ne asteapta atat pe drum cat si acolo. Ideea e ca Isabela mai mult de o ora nu rezista in scaunul de masina dupa care incepe sa urle si sa se zbata de trebuie sa o scot din el. Deci automat trebuie sa oprim, sa o dezlegam din scaun, sa ii povestim si dupa 10-15 minute sa o luam iar din loc. Ori pe temperaturi negative si la 1300 km nu prea cred ca e fezabil. Iar sa o tin in masina fara a o lega in scaun de masina pe autostrada (unde tati zboara cam jos, adica merge cu 170 km/h)iar nu cred ca e o idee buna. Prin urmare Isabela ramane acasa cu Babu si Bubu iar noi o sa ne uscam de dorul ei. Sorin concluziona aseara: "Isabela o sa ne strige in fiecare dimineata dupa care luata cu joaca o sa uite. De noi va fi mai greu..."

Oricum, tot cu Sorin socoteam ca peste 2 ani va avea varsta optima de pus pe schiuri. Sper sa ne tina pasiunea, genunchii si mai ales bugetul sa ii putem oferi scoala de schi in Austria.

Si daca tot povestim despre Isabela de ieri isi striga papusile cu "papu": papu Gopo, papu Beee (bebe), papu Mau (Maliuta). Daca o intreb cum o cheama e tot Coco, cine e Isabela raspunde Coco, Cine e Maria, Mariuta, Marioara se bate cu manuta dreapta pe piept, ea e! De cand face gimnastica cu Babu ne arata care e piciorul drept si care e piciorul stang. E o scumpa!

3 comentarii:

  1. Bravo, dragilor, ma bucur nespus ca mergeti in vacanta!
    Va doresc un sejur excelent, sa va refaceti fortele. Sa faceti multe, multe, pozici!
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. vreme buna si distractie placuta!! :) .... fara febra musculara. ;)

    RăspundețiȘtergere