miercuri, 22 iunie 2011

De toate si amestecate

Se simte ca e saptamana fara bunici in Cluj...nu mai apuc sa fac nimic. intre papa, caca, hinta (parc), Mickey si Minnie orele fug ca nebunele si constat doar ca iar e seara, vremea de balaceala si spalat pe dintisori, vremea povestilor si a somnului lin...atat cat este. Iarasi ne chinuie caninii (uffff...sper sa terminam odata cu ei ca nu mai pot!) si ne trezim des si in urlete si nu vrem sa readormim iar eu una ma chinui sa rezist, sa distrz mamarutza ziua, sa gatesc, sa fac smotru, sa ma mai gandesc la ceva prezentari pentru congresul din iulie, sa fac subiecte de examen, sa ma pregatesc cu tinute pentru intilnirea de sambata si...tot asa.

Oricum...de faptul ca trece repede timpul cred ca nu e cazul sa ma mai plang. Ma plang doar ca nu sunt organizata. Ca nu renunt la ce nu e esential, ca nu vreau sa inteleg odata pentru totdeauna ca nu pot sa le fac pe toate si ca nu sunt multitasking.

Acum ca m-am descarcat spun doar ca am avut un weekend frumos: vineri intilnirea mea cu fostii colegi si aniversarea noastra, sambata absolvirea nepotului nostru si emotiile legate de acest eveniment, duminica, zi calma si calduta in familie.




4 comentarii:

  1. ce frumoase sunteti, Cecilia!
    lasa ca imediat trece si perioada aglomerata si gata!
    unde faceti concediul anul acesta?

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim Nela!
    Concediul il facem asa: noi astia mari si obositi mergem in iulie cateva zile pe Rhin in Germania iar in formatie completa (adica si cu Isabela) vom merge in Bulgaria la inceput de august, undeva la sud de Burgas.
    Voi ce planuri aveti?

    RăspundețiȘtergere
  3. Cat sunteti de frumoase si elegante!♥
    Felicitari pentru aniversare, sa fie numai armonie in casa voastra, iar Mamaruta sper sa afiseze cat de curand caninutii cei fiorosi...off, draga de ea!

    Dana

    RăspundețiȘtergere
  4. noi vom merge in weekend in Macao (vezi ce planuri de vacanta marete avem :)) ). apoi sper sa ajungem undeva in august, septembrie in state. sa vedem.

    va pup!

    RăspundețiȘtergere